Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mangy

12. 10. 2011

Kategorie: Stvůry
ZR935_Kategorie_Stvury.jpg
 
Nadpřirozené jevy a podivné události nejsou pro Asagiho Nanamiho a jeho spolupracovníky z Výzkumu nadpřirozených jevů žádný problém. Výskyt stvůr narůstá a tak musí Asagi a jeho kolegové - Naoki, Tokiko a Mahime - pomáhat při řešení několika důležitých případů. Stvůry jsou bytosti, které dokáží ovládnout lidi a parazitovat na jejich slabostech. Ani Asagi a jeho parta však nejsou obyčejní lidé - každý z nich je vybaven speciální schopností k potírání stvůr. Buďte svědky jejich paranormálních dobrodružství!
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva.
 
Kage no Matsuri

Manga Motýlek
Motýlek 1
Vysokoškolský student Gindži nemůže zapomenout na svého zesnulého bratra, který se mu často zjevuje ve snech. Přesto se brání (s nevalným úspěchem) každé formě okultismu. Jednoho dne do jeho života vstoupí Ageha...

...a zvolí si Gindžiho jako partnera pro lov duchů...
 
Kanodžiro no Kanodžo (Každá jsme jiná)
www.sakurachann.blog.cz
 
Začínající módní návrhářka Maju, kterou právě opustil přítel, hledá nové bydlení. Těsně po nastěhování do nového domu ji vyděsí neznámá dívka, když proráží díru do zdi jejího pokoje. Neznámou je Juka, která se věnuje bojovému sportu MMA a jednou s sebou Maju vezme na zápas. Maju je zápasem, který Juka vyhrává, uchvácena a společné bydlení s Jukou se jí najednou začíná líbit…
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva

2.Díl-
www.sakurachann.blog.cz
 
Kočičí zlato
 
Každá dívka ví, jak snadné je zamilovat se. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, kluci jsou prostě nemožní a z lásky se často stane pěkné trápení. Poučená Penny už toho má opravdu dost. Rozhodne se zahájit dívčí válku a vytvořit vlastní tajný klub, který by odhaloval pravou tvář všech proradných krasavců na jejich střední škole.Ale boj proti klukům bude nohem težší než se zprvu zdálo.
 
Gravitation
ZR841_Gravitation.jpg
 
Legendární, 100% autentická shonen-ai manga je zde! Fanouškům japonských komiksů přinášíme první díl romantické komedie/dramatu o chlapci Šuičim, který se pokouší prosadit v hudebním průmyslu. Autorka vytvořila jeden z nejúžasnějších příběhů mangy, plný propracovaných postav, který doplnila nádhernými kresbami.
Šuiči Šindó se chce stát rockovou hvězdou, ale chybí mu zkušenosti, talent i skupina. Dá se dohromady s charismatickým kytaristou a s ním se přihlásí do soutěže talentů, aby celému světu ukázal, že v jeho textech dřímá skrytá genialita. Vzápětí se však setkává s Eiri Yukim, který s jeho amatérskými verši nemá slitování a sebevědomí mladého hudebníka nekompromisně sráží. Šuiči jeho kritiku nedokáže pustit z hlavy a rozhodne se proto zjistit, co je vlastně Yuki zač. Jejich osudy se začínají nezvratně proplétat. Síla podobná gravitaci je váže k sobě a oni jí nedokáží vzdorovat.
Staňte se na chvíli romantickým Šuičim Šindó a na stránkách mangy s ním prožijte jeho příběh o lásce a hudbě.
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva. A protože žádná z kreseb nebyla převrácena nebo nahrazena, čtenáři si příběh vychutnají přesně tak, jak jeho tvůrci zamýšleli.
 
2.Díl-
ZR915_Gravitation2.jpg

3.Díl-
ZR926_Gravitation3.jpg
 
4.Díl-
ZR943_Gravitation4.jpg
 
Dveře Chaosu
ZR830_Dvere_chaosu.jpg
 
Jen dvojčata Clarissa a Mizerie ovládají čtvero Dveří, které chrání svět před pádem do chaosu. Když jejich strážce Rikhter unese Clarissu, oslabí tak Dveře chaosu, skrze které do světa začnou proudit démoni a hrozí, že zničí celé království. Najde Mizeria svoji sestru včas, aby mohla dveře uzavřít a obnovit tak ve světě řád?
Premiéra japonské manga-ka Ryoko Mitsuki vás skrze čas a prostor zavede do světů, o nichž jste nikdy ani nesnili.
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva. A protože žádná z kreseb nebyla převrácena nebo nahrazena, čtenáři si příběh vychutnají přesně tak, jak jeho tvůrci zamýšleli.
 
2.Díl-
ZR837_Dvere-chaosu2.jpg
 
3.Díl-
ZR905_Dvere_chaosu3.jpg
 
 
Temné metro
ZR831_Metro.jpg
 
To, co se nachází pod systémem Tokijského metra, je děsivější, než jste si kdy dokázali představit...
Hluboko pod Tokiem leží hranice mezi naším světem a zemí mrtvých - po níž vás bude provázet tajemný mladík jménem Seiya. V této sbírce hrůzostrašných povídek sledujte spletité příběhy o smrti a prokletích tohoto strašlivého podsvětí, kde nevinné mládí padá za oběť duchům, číhajícím v podzemí Tokia.
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva. A protože žádná z kreseb nebyla převrácena nebo nahrazena, čtenáři si příběh vychutnají přesně tak, jak jeho tvůrci zamýšleli.
 
2.Díl-
ZR838_Temne-metro2.jpg
 
3.Díl-
ZR906_Temne_metro3.jpg
 
Válečníci
ZR804_Valecnici.jpg
 
První díl komiksu o válečníkovi z klanu lesních koček.
Když Dvounožci zničí lesní domov válečnických klanů, Šedopruh - zástupce vůdce Hromoklanu - padne do zajetí, když se svým druhům snaží pomoci uniknout! Je uvězněný v hýčkaném životě kočičího mazlíčka a u své láskyplné rodiny Dvounožců má všechno jídlo a přístřeší, které potřebuje, ale to není způsob, kterým chce žít. Les jej volá a on nikdy nepřestane toužit po domově. Spřátelí se s divokou domácí kočkou Millie, která jej povzbuzuje, aby se vydal hledat své ztracené přátele. Ale podaří se Šedopruhovi někdy najít cestu zpět ke Klanu?
 
2.Díl-
ZR818_valecnici_2.jpg
 
3.Díl-
ZR832_valecnici_3.jpg
 
Padlý měsíc
ZR848_Padly_mesic.jpg
 
Anděl ztratí své místo v Edenu a nalezne tajemného, ale nebezpečného nového patrona… Chudý malíř dokončí portrét ženy, aniž by mu někdo stál modelem… Dva lovci odměn čelí záhadným nočním démonům…
Sbírka shounen-ai příběhů potěší všechny fanoušky krásných andělů a neméně krásných démonů…
Tato kniha je vytištěna ve stylu "manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva. A protože žádná z kreseb nebyla převrácena nebo nahrazena.
 
Upíří polibky aneb Pokrevní příbuzní
UPIRI POLIBKKY
 
První díl komiksu o gotičce Raven a jejím upířím příteli.Úplně poslední věc, kterou Raven a její upíří přítel Alexander potřebují, je další překážka v jejich nočním vztahu - ale na obzoru se vznáší velký problém, když Raven s Alexandrem objeví čtyři čerstvě vykopané hroby s prázdnými rakvemi uvnitř. Když se na liduprázdném Dullsvillském hřbitově usadí parta upírů, Alexander zjistí, že tuhle nesourodou bandu vede jeho vlastní upíří bratranec, Claude Sterling. Šokující zjištění!
Claude a jeho děsivá parta pro pár představuje jen další problémy, zvlášť když je Raven potká za denního světla na úplně posledním místě, které by ji napadlo. Co by mohl Claude a jeho vetřelci chtít - nebo hledat - v Dullsville?
 
2.Díl-
UPIRI POLIBKKY 2
 
3.Díl-
www.sakurachann.blog.cz
 
Kill me, Kiss me
click to zoom
 
Příběh populární korejské manwhy Kill Me, Kiss Me, známé pod zkratkou K2, vychází z oblíbené zápletky asijského komiksu - záměny identit mezi lidmi různého pohlaví.
Hlavní hrdinka, samostatná a odvážná Tae, si na jeden týden vymění totožnost se svým bratrancem Yung-Wooem, aby mohla studovat na stejné škole jako její platonická láska. Život na jiné škole pod cizím jménem však přináší nejen spoustu vtipných nedorozumění, ale od začátku i ostré střety s členem místního gangu, nekonformním a charizmatickým Ga-Woonem. Ten si totiž řeší nevyřízené účty s domnělým Yung-Wooem, Tainým bratrancem. Tae se však nevzdá a v kůži svého bratrance bojuje nejen za něj, ale i za možnost svůj původní plán dokončit… Jenže kdo může dopředu tušit, kde pravou lásku nakonec najde?
 
2.Díl-
 
Zatímco 1. díl K2 se věnoval hlavně misi Tae-Yeon na cizí škole v převlečení za kluka, v 2. díle se do centra pozornosti dostává její samotářský bratranec Jung-woo. Tentokrát sice nemusí nosit dívčí školní uniformu, ale zato mu něžné pohlaví připraví spoustu jiných horkých chvilek. Před dívčím gangem ještě unikne, ale seznámí se tak s nebojácnou Que-min, kolem níž se vždy něco děje a která se ráda občas popere - třeba aby zachránila Jung-wooa. To se však nelíbí jejímu obdivovateli Ghoon-hahmovi, který vede nejsilnější gang ve městě, a kolotoč událostí se roztáčí na plné obrátky.
Těžko ale říct, co působí Jung-wooovi víc starostí: zda zájem místních ostrých hochů, nebo tvrdohlavé Que-min…

3.Díl-
Třetí svazek známé korejské manwhy, která představuje českému čtenáři typický svět asijských komiksů.
Kolotoč příhod samotářského Jung-wooa pokračuje. Aby mu Que-min zajistila bezpečí, přistoupí na Ghoon-hahmovu podmínku a začne s ním chodit. Jenže jak dlouho takové vydírání Que-min snese? Co na to řekne Ghoon-hahmův gang? Je Ghoon-hahm opravdu tak drsný vůdce, za jakého se vydává? A jak se zachová Jung-woo?
 
4.Díl-
 
Samostatná a nebojácná Que-min se zakoukala do krásného a jemného chlapce Jung-woo. Jenže její vyvolený si nepamatuje ani její jméno, i když ho několikrát bránila před místními rváči. Vše se navíc komplikuje ve chvíli, kdy do děje vstoupí drsný šéf gangu Ghoon-hahm, který zná složitou Que-mininu minulost... a rozhodne se ji využít k vydírání - protože jinak by se své dávné lásce nemohl přiblížit. Jenže i cynický drsňák se dokáže chovat jemně, aby si získal dámu svého srdce... nebo ne? Jak se Que-min rozhodne? A jak kartami zamíchá nový gang, který si chce v tradicích jakuzy vyřídit dávné účty s Ghoon-hahmem?
 
5.Díl-
 
Shakespearovské mangy-
 
Richar III. Manga Shakespeare Patrick Warren
 
 
Julius Caesar
 
 
 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář